Koule
Potřebné ingredience
??? drobky? čokoláda? oříšky? rum? želé ???
Postup přípravy
Nemáte někdo prosím recept na takové ty koule z cukrárny, většinou to bývá obalené v kokosu? A myslím, že ta sama náčervenalá hmota se používá i na dorty a potahuje marcipánem - třeba ve tvaru prasátka a tak... Moc nám to chutná a v cukrárně se ty koule už dlouho neobjevily...
nakousaná :-D
.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
rehorka
(upraveno)
13. 7. 2008, 8:15
V cukrářských koulích jsou zamíchány všechny odkrojky,zbytky a zbytečky krémů,korpusů,čokolády,oříšků,kokosu atd..prostě všeho co zbyde,jsou ochucené rum.aroma a zahuštěné drobečky a oříšky.Jestli pečeš doma dorty a zbydou ti odkrojky,krém tak ktomu naházej oříšky,nastr.čoko.,kokos můžeš i nějakou marmeládu(třeba rybízovou má výraznou chuť),ochuť to rumem a zahusti drobečky z piškotů.Vlastně jak sama píšeš.Tak snad se povedou